Ανοιχτήρι Μαύρο επαγγελματικό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€

Ανοιχτήρι Μαύρο επαγγελματικό

  • Παραγωγός: Murano
  • Κωδικός Προϊόντος: 002144
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,90€
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ανοιχτήρι εξαιρετικής ποιότητας, επαγγελματικό μαύρο, αφαιρεί φελλούς οποιουδήποτε μήκους χωρίς κόπο. Εύκολη μεταφορά και αποθήκευση χάρη στην ελαφρότητά του

Περιλαμβάνει λεπίδα για την κάψουλα και ανοιχτήρι καπακιού.

  • Αυτό το μοντέλο επαγγελματικού τιρμπουσόν δύο σταδίων μαύρο, επιτρέπει την εξαγωγή φελλών σε δύο στάδια χωρίς να τους καταστρέφει. Χάρη στον συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό του, είναι εύκολο και αβίαστο στη χρήση. Διαθέτει λεπίδα για να κόβετε γρήγορα καπάκια μπουκαλιών, καθώς και ανοιχτήρι καπακιού από πάνω.
  • Είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.