ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΤΙΡΜΠΟΥΣΟΝ ΜΑΥΡΟ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€

ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΤΙΡΜΠΟΥΣΟΝ ΜΑΥΡΟ

  • Κωδικός Προϊόντος: 001813
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,00€
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το περιστρεφόμενο τιρμπουσόν, είναι κατάλληλο για όλα τα μπουκάλια. Πολύ εύκολο στη χρήση, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να στρίβετε πάντα προς την ίδια κατεύθυνση για να ανοίξετε τα μπουκάλια και να αφαιρέσετε το φελλό.

  • Αυτό το μοντέλο τιρμπουσόν είναι ένα από τα κλασικά που σας βοηθούν να ανοίγετε εύκολα τα μπουκάλια χωρίς προσπάθεια. Εύκολος και βολικός στη χρήση μηχανισμός που αφαιρεί αξιόπιστα τους φελλούς από τα μπουκάλια κρασιού. Διαθέτει μοναδικό σύστημα λαβής που προσκολλάται τέλεια στο λαιμό οποιουδήποτε μπουκαλιού. Ο φελλός εξάγεται περιστρέφοντας τον σπειροειδή μηχανισμό προς την ίδια κατεύθυνση και τραβώντας προς τα πάνω. Έχει κομψό σχεδιασμό και είναι πολύ ανθεκτικό από ανοξείδωτο ατσάλι . φινίρισμα από καουτσούκ