BEAUJOLAIS NOUVEAU 2023

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€

BEAUJOLAIS NOUVEAU 2023

  • Κωδικός Προϊόντος: 001696
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,50€
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το Beaujolais Nouveau εμφανίζει ένα λαμπερό ρουμπινί χρώμα με μωβ ανταυγειες. Γεματο με φρέσκα αρώματα μαύρων κερασιών και βατόμουρων, συνοδευόμενα αρμονικά με ενα γεμάτο σώμα και μια πλούσια επιγευση. Αναζωογονητικό, φρουτώδες και πολυπλοκο στον ουρανίσκο, αυτη η χρονιά είναι μια τέλεια έκφραση του Nouveau ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ: Τα σταφύλια προέρχονται από το νότιο τμήμα της περιοχής Beaujolais, του οποίο terroir είναι ένα συνονθύλευμα που αποτελείται από άμμο, άργιλο,ασβεστόλιθο, γρανίτη και σχιστόλιθο. Οι διαφορές στο υψόμετρο και το γεωγραφικό πλάτος επηρεάζουν το στυλ του παραγόμενου κρασιού. Μερικά από τα σταφύλια συλλέχθηκαν με το χέρι, σε ολόκληρες συστάδες, ενώ σε άλλα η συγκομιδή εγινε με μηχανή. Προέρχονται από ιδιοκτητα αμπέλια ηλικίας άνω των 20 ετών.

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Η παραδοσιακή ημι-ανθρακική διαβροχή πραγματοποιήθηκε σε διάστημα οκτώ ημερών, ακολουθούμενη από μηλογαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε θερμοκρασίες μεταξύ 18 και 20o C.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Για περισσότερους από τέσσερις αιώνες, η οικογένεια Duboeuf παράγει κρασί. Ο Georges Duboeuf είναι ένα όνομα που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι διάσημος για τη μετατροπή του Beaujolais Nouveau σε διεθνές φαινόμενο. Νοιαζόταν πολύ για το Beaujolais, και η αφοσίωσή του εξακολουθεί να αντηχεί σήμερα - ανυψώνοντας τόσο την περιοχή του Beaujolais όσο και την ποικιλία Gamay σε υψηλά επιπέδα αναγνώρισης και εκτίμησης. Το Beaujolais nouveau αντιπροσωπεύει την απόλαυση των απλών απολαύσεων της ζωής, όπως η συγκέντρωση με φίλους και οικογένεια ή ενα αγαπήμενο προσωπο και αυτο ειναι που του δίνει την διαχρονική του αξία.