Εκτός αποθέματος Por Larranaga Picadores Νο.1

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€

Por Larranaga Picadores Νο.1

  • Παραγωγός: POR LARRANAGA
  • Κωδικός Προϊόντος: 28022023
  • Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
  • 16,25€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Habanos λανσάρει ξανά ένα θρυλικό, ιστορικό πούρο. Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε δει ξανά και ξανά ενδιαφέρουσες νέες παραγωγές πούρων των οποίων η παραγωγή είχε ήδη σταματήσει εδώ και πολύ καιρό.

Τώρα είναι η σειρά του Por Larrañaga Picadores No.1.

Αυτή η μορφή είχε ήδη σταματήσει τη δεκαετία του 1970. Εκείνη την εποχή, το πούρο με μήκος 127 mm και 44άρι δαχτυλιδι,  ήταν ακόμα σχετικά λεπτό από τη σύγχρονη άποψη.

Το πνεύμα της εποχής στο μεταξύ απαιτεί ωστόσο μεγαλύτερα μεγέθη και έτσι η Habanos S.A. κατασκευάζει τώρα την επανακυκλοφορία με το ίδιο μήκος, αλλά με μέγεθος που επεκτείνεται στα 48.

Έτσι, το σχήμα αντιστοιχεί σε αυτό του γνωστού σχήματος Hermoso No.4 της Habanos, το οποίο είναι λίγο πιο λεπτό και μακρύτερο από αυτό ενός τυπικού Robusto.

Το band που χρησιμοποιεί η Habanos για αυτό το ιστορικό πούρο είναι επίσης ενδιαφέρον: αντί για το χρυσό band που χρησιμοποιείται συνήθως σήμερα, το Picadores No.1 έχει band με το λογότυπο της μάρκας σε κόκκινο φόντο. Το Por Larrañaga Picadores No.1 που λανσάρεται και πάλι τώρα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα La Casa del Habano και Habanos Specialists στα τυπικά διακοσμημένα με λιθογραφία κουτιά με 25 πούρα.


Μήκος 127mm

Δαχτυλίδι 48