Εκτός αποθέματος COHIBA 55   ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΠΟΥΡΑ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€

COHIBA 55 ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΠΟΥΡΑ

  • Παραγωγός: HABANOS SA
  • Κωδικός Προϊόντος: 004132
  • Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
  • 190,00€
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με αφορμή την 55η επέτειο της μάρκας Cohiba, που ιδρύθηκε το 1966, η Habanos SA λανσάρει αυτό το πρωτοποριακά σχεδιασμένο τασάκι πούρων της premium μάρκας Habanos.

Οι συλλέκτες και οι λάτρεις της μάρκας θα βρουν το σχέδιο του τασάκι οικείο, καθώς παρόμοιο σχέδιο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για το τασάκι Cohiba Behike.

  • Το κυρτό σχήμα στο τασάκι πούρων Cohiba 55 χρόνων, του οποίου το χρώμα είναι σχεδόν όλο μαύρο και διακοσμημένο με χρυσό χείλος, θυμίζει ανοιχτό λουλούδι. Οι τρεις επιχρυσωμένοι δίσκοι πούρων που είναι τοποθετημένοι σε σχήμα τριγώνου είναι πραγματικά εντυπωσιακοί. Το εσωτερικό του δίσκου στάχτης είναι διακοσμημένο με το λογότυπο της μάρκας με τη μορφή επιχρυσωμένου ινδικού κεφαλιού και τα γράμματα Cohiba.