CAZCABEL BLANCO 700ML

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά
Εντός Αττικής για αγορές άνω των 30€
Εκτός Αττικής για αγορές άνω των 80€

CAZCABEL BLANCO 700ML

  • Παραγωγός: CAZCABEL
  • Κωδικός Προϊόντος: 004769
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 39,50€
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε μία σκονισμένη και κρυμμένη γωνιά των βουνών Jalisco, στο δυτικό Mexico, ένας σαμάνος, ο Don Cazcabel έγινε θρύλος… Γνωστός για τα φυσικά του τονωτικά, ο Don Cazcabel είναι ένας θεραπευτής με δυνάμεις που προσέλκυσαν Μεξικάνους από χιλιάδες μίλια μακριά. Πιστός μαθητής των μεξικάνικων παραδόσεων, οι συνταγές του για την τεκίλα περιλαμβάνουν μόνο τα καλύτερα, φυσικά υλικά προερχόμενα από την εύφορη γη και αυτή ακριβώς η φιλοσοφία αποτελεί την έμπνευση για την δημιουργία της Cazcabel Tequila. Η Cazcabel παράγεται από την οικογένεια Vasquez, σε ένα ανεξάρτητο, βραβευμένο μικρό αποσταγματοποιείο που Βρίσκεται στην περιοχή Atononilco el Alto στα highlands των βουνών Jalisco στο Mexico, δίπλα στις ιδιόκτητες καλλιέργειες αγαύης και στις φυσικές πηγές νερού. Η οικογένεια Vazquez, ως Tequileros τέταρτης γενιάς, είναι γνωστή για την τεχνογνωσία της στην καλλιέργεια αγαύης και την παραγωγή τεκίλας υψηλής ποιότητας με περιβαλλοντικά αποδοτικό τρόπο. Η θέση του αποστακτηρίου διασφαλίζει ότι η αγαύη είναι καλά ενυδατωμένη, ενώ το πλούσιο σε μέταλλα και θρεπτικά συστατικά έδαφος της περιοχής επιτρέπει στο φυτό της αγαύης να μεγαλώσει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στο Jalisco. Για την δημιουργία της τεκίλας Cazcabel, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά 100% Blue Wever αγαύη, που μεγαλώνουν τουλάχιστον 7 χρόνια πριν από την συγκομιδή τους. Μετά τη συγκομιδή, χρησιμοποιούνται autoclaves για το μαγείρεμα των pinas. Aυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ρύθμισης των θερμοκρασιών που επιτρέπουν ένα σταθερό ομοιόμορφο μαγείρεμα, με αποτέλεσμα μια τεκίλα με καθαρό μαλακό προφίλ. Μετά από την ζύμωση σε χαλύβδινες δεξαμενές για 10 ημέρες, η τεκίλα αποστάζεται σε χάλκινα δοχεία και χαλύβδινους αποστακτήρες και στη συνέχεια φιλτράρεται σε ψύξη για να αφαιρεθούν τυχόν ακαθαρσίες. Ο συνδυασμός αυτών των διαδικασιών δίνει στην τεκίλα Cazcabel μια εκπληκτικά απαλή και ισορροπημένη γεύση. 

  • Η βραβευμένη Cazcabel Blanco τεκίλα, είναι προϊόν τριπλής απόσταξης 100% Blue Wever ώριμης αγαύης και ψυχρού φιλτραρίσματος, με αποτέλεσμα ένα υπέροχα απαλό απόσταγμα με τέλεια ισορροπία μεταξύ αρωμάτων φρέσκιας αγαύης, ελαφρά πικάντικων καρυκευμάτων και αναζωογονητικών εσπεριδοειδών.
  • Mύτη: Πικάντικες νότες με έντονο γήινο άρωμα αγαύης και απαλές υποψίες εσπεριδοειδών.
  • Στόμα: Φρέσκο, τραγανό, ξηρό με έντονη αίσθηση γήινης αγαύης και νότες μαύρου πιπεριού στο τελείωμα.