ΑΝΤΛΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΠΕΣ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€

ΑΝΤΛΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΠΕΣ

  • Κωδικός Προϊόντος: 001719
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,00€
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η λαβή της χειροκίνητης αντλίας κενού έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη δράση άντλησης. Αποτρέπει τη διαδικασία οξείδωσης που ευθύνεται για τη φθορά του κρασιού. Δημιουργεί ένα αεροστεγές κενό που διατηρεί το κρασί μόλις ανοίξει το μπουκάλι. Περιλαμβάνει 2 τάπες

  • Τοποθετήστε το καπάκι στο λαιμό της φιάλης και αντλήστε τον αέρα μέχρι να φτάσετε στο βέλτιστο κενό, όταν νιώσετε αντίσταση.Η διαδικασία οξείδωσης καθυστερεί για να μπορέσετε να το απολαύσετε ξανά κάποια άλλη στιγμή.
  •  Απαραίτητο εργαλείο για τους λάτρεις του κρασιού.