Εκτός αποθέματος Hoyo de Monterrey Souvenir De Luxe (pack of 5)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€

Hoyo de Monterrey Souvenir De Luxe (pack of 5)

  • Παραγωγός: Hoyo de Monterrey
  • Κωδικός Προϊόντος: 29112023
  • Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
  • 97,50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Hoyo de Monterrey "Souvenir de Luxe" είναι ένα πούρο Línea Retro, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες εκδόσεις όπως τα Romeo y Julieta "Club Kings", Partagas "Capitols" και H. Upmann "Regalias".

Αυτές οι εκδόσεις Línea Retro διακρίνονται από την παρουσίασή τους σε μεταλλικό κουτί, που προέρχεται από τις διάσημες αυθεντικές θήκες για πούρα τσέπης της δεκαετίας του '70.

Αυτό το πούρο αντλεί τα καπνά του από τη διάσημη περιοχή Pinar del Río / Vuelta Abajo, όπου γίνεται αυστηρή επιλογή των φύλλων.

Το προσεκτικά τυλιγμένο, Hoyo de Monterrey "Souvenir de Luxe" προσφέρει έναν απαλό, ελαφρύ καπνό με φρουτώδεις, μελωδικές νότες. Ο ελαφρύς χαρακτήρας του το καθιστά ελκυστική επιλογή για τους λάτρεις των ήπιων αλλά γευστικών Havanas, που αναζητούν μια κομψή, σύνθετη εμπειρία. Ένας πιστός σύντροφος για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Το Hoyo de Monterrey "Souvenir de Luxe" είναι μια μονάδα Petit Corona. Προσφέρει μια συμπαγή αλλά εκλεπτυσμένη εμπειρία, με μήκος 129 mm και δακτύλιο διαμέτρου 42 (διάμετρος 16,7 mm).

Το Hoyo de Monterrey "Souvenir de Luxe" παρουσιάζεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κουτί αλουμινίου, το οποίο διαθέτει ρετρό σχεδιασμό και αντικατοπτρίζει απόλυτα τη νοσταλγική γοητεία του πούρου.

Το κουτί περιέχει 5 πούρα τακτοποιημένα στο εσωτερικό του, έτοιμα για απόλαυση.