Νέο Glenglassaugh Revival
Αλκοολικοί Βαθμοί 46%

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Glenglassaugh Revival

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Revival,ένα εκπληκτικό single malt Whisky από τα Highland .Ιστορικό ουίσκι αφού είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε από το αποστακτήριο Glenglassaugh.

Το  Revival Glenglassaugh έχει ωριμάσει σε βαρέλι όπου πριν έχει φιλοξενηθεί κόκκινο κρασί και στη συνέχεια σε βαρέλι bourbon.

Εμφιαλώνεται στους 46%, unchillfiltred.

Στη μύτη διακρίνονται αρώματα γλυκιάς καραμέλας και ζαχαρωτά με νότες καρύδας, σοκολάτας γάλακτος και μελιού.

Ώριμα δαμάσκηνα, κόκκινα μούρα και πορτοκάλια.

Γλυκός και  κρεμώδες ουρανίσκος με αίσθηση πορτοκαλιού, κόκκινων φρούτων, σοκολάτας, μελιού με απαλή αίσθηση δρυός.

Η Επίγευσή του μεσαία  με ζεστά μπαχαρικά sherry και καραμέλας.

  • Παραγωγός: Glenglassaugh Distillery
  • Κωδικός Προϊόντος: 003190
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 45,30€
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα