ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 60 ΠΟΥΡΩΝ TRINIDAD LOGO

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Χρόνος και τρόπος παραδόσεως των εμπορευμάτων: Το κατάστημά μας αφενός μεν φροντίζει ώστε όλα τα απεικονιζόμενα στην παρούσα ιστοσελίδα προϊόντα του να είναι διαθέσιμα, αφετέρου λαμβάνει κάθε μέριμνα για την ταχύτερη δυνατή εκτέλεση της παραγγελίας. Επισημαίνεται ότι οι φωτογραφίες των απεικονιζόμενων προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές ως προς τη χρονολογία παραγωγής και τη συσκευασία του προϊόντος, στοιχεία ως προς τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιούνται τα προς πώληση προϊόντα. Ωστόσο, ενδέχεται κάποια από τα απεικονιζόμενα προϊόντα να μην είναι προσωρινώς διαθέσιμα, για λόγους αφορώντες είτε σε μεγάλη κατανάλωση είτε στον προμηθευτή τους. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να απαιτηθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα προμήθειας των προϊόντων αυτών από το κατάστημά μας και παραδόσεώς τους στον παραγγείλαντα πελάτη. Σε κάθε περίπτωση (αναλόγως της παραγγελίας και του τόπου παραδόσεως) και εφ’ όσον τα προϊόντα είναι αμέσως διαθέσιμα, η παράδοση στον Πελάτη λαμβάνει χώρα σε ό,τι αφορά παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής εντός προθεσμίας δύο έως τριών ημερών από την παραγγελία, ενώ για παραδόσεις στην επαρχία εντός προθεσμίας δύο έως τεσσάρων ημερών από την παραγγελία. Μέχρι την παράδοση των παραγγελθέντων στον Πελάτη, το κατάστημά μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την τυχόν απώλεια ή βλάβη τους. Η ευθύνη αυτή δεν ισχύει όμως στην περίπτωση που ο Πελάτης επιλέξει εκείνος δικό του μεταφορέα ή τρίτο πρόσωπο για την παράδοση και παραλαβή των παραγγελθέντων. Για την παράδοση των εμπορευμάτων το κατάστημά μας χρησιμοποιεί ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται και με εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ).

Δωρεάν μεταφορικά
Εντός Αττικής για αγορές άνω των 30€
Εκτός Αττικής για αγορές άνω των 80€

ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ 60 ΠΟΥΡΩΝ TRINIDAD LOGO

  • Παραγωγός: HABANOS SA
  • Κωδικός Προϊόντος: 004159
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 355,00€
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό κατάστημα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υψηλής ποιότητας περιορισμένος υγραντήρας από ξύλο κέδρου με λάκκα στα χρώματα της Trinidad, κατασκευάζεται από την Habanos SA. Τα μαύρα γράμματα της μάρκας και το επιχρυσωμένο λογότυπο βρίσκονται στο καπάκι του υγραντήρα.

Πληροφορίες προϊόντος:

  • Οι επιχρυσωμένοι μεντεσέδες με το ενσωματωμένο λογότυπο Habanos είναι καλά ενσωματωμένοι και οι ενσωματωμένοι μαγνήτες διασφαλίζουν ότι ο υγραντήρας κλείνει με ασφάλεια.
  • Για την προστασία των επίπλων, το κάτω μέρος του υγραντήρα καλύπτεται με μαύρη τσόχα, η οποία είναι διακοσμημένη με επιχρυσωμένο λογότυπο Habanos.
  • Ο υγραντήρας περιλαμβάνει δύο στοιχεία ύγρανσης ιόντων αργύρου και ένα ψηφιακό υγρό/θερμόμετρο, το οποίο μπορεί εύκολα να στερεωθεί στο καπάκι με μαγνήτη.
  • Ο υγραντήρας έχει ένα ρυθμιζόμενο καθ' ύψος καλάθι εισαγωγής και κάτω από το οποίο μπορούν να αποθηκευτούν τέλεια τα πούρα.
  • Χωρητικότητα έως 60 πούρα (βάση μεγέθους)
  • Διαστάσεις :29.5cm x 21cm x 14.5cm